Geur- en lekdetectie

Ontstopper Jim > Geur- en lekdetectie

Geen lekken of vervelende geuren meer

DIENSTEN 6

Zeg vaarwel tegen nare geuren

Een slechte geur in huis is allesbehalve fijn als u familie of vrienden ontvangt. Ontstopper Jim spoort op waar de geur vandaan komt en zorgt dat die zo snel mogelijk verdwijnt.

Onze opsporingsmethodes zijn erg geavanceerd. Met onze rookmachines blazen we rook in uw leidingen. Leidingen zijn een gesloten circuit. Als er ergens rook ontsnapt, weten we meteen waar de slechte geur zit.

De rookmachines kunnen we gebruiken om bijvoorbeeld de afvoer van uw toilet, lavabo of douche of de putdeksels rondom uw woning te controleren.

Als de oorzaak van de slechte geur een verstorven dichting of buis is, plaatsen we een fitting om die te herstellen. Zo bent u in een mum van tijd van de vervelende geur verlost!

24/7 bereikbaar!

Wij vinden elk lek

Niets zo vervelend als een lek in huis. Het opmerken is de eerste stap. Voor de tweede stap kan u Ontstopper Jim contacteren! Wij sporen het onmiddellijk op en dichten het.

Muren of vloeren uitbreken? Dat is helemaal niet nodig! Met onze infraroodcamera vinden we elk lek, zelfs als het dieper verborgen zit.

JIMMY GUMMERSBAG MD

Een verstopping, lek of nare geur?

Ontstopper Jim uit Brecht lost elk probleem op!
Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!